Bouw & Wonen

Onderhoud en verzorging van zwembaden

Prolock

De Prolock is sterk en duurzaam en kan het gebruik aan dat een huis met frequente bezoekers nodig kan hebben voor zwembadonderhoud en bescherming. In feite zijn ProlockProlock schermen de enige schermen die ontworpen zijn om die maximale sterkte te bieden. Zoals alle Pro-Lock producten, zijn ze een zekere manier om een langer zwembadseizoen te hebben.

Wanneer het tijd is om de pijp te installeren, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de pijp niet tegen een stootje kan. In tegenstelling tot de onderlaag die bij andere systemen wordt gebruikt en de hoofdbrekens die de installatie met zich meebrengt, zorgt het bezit van Prolock, dankzij de ongelooflijke sterkte van Pro zo-Locks, voor een snelle installatie en een gemakkelijk onderhoud. Een ander voordeel van een product als Vapamore’s Prolock filtersysteem is dat het gemakkelijk te onderhouden is, een feit dat u helpt in het zwembad te blijven. In feite is Prolock ontworpen om chloor uit zwembaden te filteren voor maximaal een volledig jaar zonder enige schade aan te richten.

ProlockPro-Locks worden onder het buitendek van het zwembad geplakt en bevestigd, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn. Ze zijn een van de weinige zwembadafdekkingen die het uiterlijk van uw zwembad daadwerkelijk kunnen verbeteren. Het belangrijkste wat men kan doen is het vuil weghouden van de buitenkant van het zwembad. Er is een groei incident van schadelijke bacteriën die met ons in het water van het zwembad drijven. Als u deze etterende bacteriën geen plek zou geven, zouden ze u op het oog verorberen. U moet uw zwembad dus snel schoonmaken, en als u ze uit de buurt kunt houden, zal de gezondheid van uw gezin in het zwembad verbeteren. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt een schoon zwembad de mogelijkheid om dat zwembadfeestje te houden dat u altijd al wilde houden. Dit jaar zijn er zelfs regels gemaakt om te beginnen met een overdekt zwembad. Wat kunt u zich nog meer wensen?

Dat is mijn enige zorg met veel zwembadeigenaren, er zijn een veelheid van producten die er zijn om te zorgen voor de juiste zwembad setup. Gezien het feit dat een goede liner het water in het zwembad houdt en het laat circuleren, net als de komst van in massa geladen vinyl liners, geloof ik dat een zwembad liner slechts het minimaal vereiste materiaal nodig heeft om heel te blijven. Wat kun je nog meer vragen? Met beide producten wordt de ervaring van het zwemmen in het zwembad enorm verbeterd en alles wat bijdraagt aan die zwembadinstelling is een groot goed. Er is geen tegenwicht tegen alles wat bijdraagt aan de opzet van het zwembad, in het geval van een bovengronds zwembad moet men een rotsbodem hebben, want dat is wat het water in het zwembad houdt. In het geval van een ingegraven zwembad, moet men stenen steunen gebruiken voor het gewicht van beton en andere materialen.

Lees meer

The English shop 
British shop 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.