Bouw & Wonen

Hoe herstel je een betonrot

Betonrot herstel

Het verwijderen van het beschadigde betonrot is een kritieke stap, maar weet u waarom? De beschadigde betonplaat onder het te behandelen gebied bevat ijzer- en aluminiumstaven, die bij een val dodelijk kunnen zijn.

Na het verwijderen van alle roestende elementen, schoon betonnen oppervlak en laag met primer dan re- Yamblock het gezien beschadigde gebied met speciaal polymeer product of pistool apparaat. Onze producten zijn hoogst aanpasbaar aan om het even welke specifieke voorwaarde om het huidige oppervlak aan te passen.

Soms kunnen we de elementen niet verwijderen. Sommigen willen niet dat het bewaarde ijzer en aluminium defect zijn. We hadden een situatie om 2 hotelketens te helpen. Na 8 weken meditatiepartijen was de langste muur van het hotel een bacteriemuur.

Water, gas, chemicaliën, gassen, luiers, bleekmiddelen, zuurstofbleekmiddel en andere chemicaliën komen op commerciële bouwmaterialen terecht. Maar “hoe komt ijzer daar?” Hoe komt ijzer uit die lange, vaste massa? Berekeningen tonen aan dat ijzer blijft aangroeien. Dit wordt in beton gedupliceerd. Het ijzer bleef maar aangroeien, dus konden we het moeilijk uit dezelfde dimensie (een betonnen muur) krijgen. We moesten eerst het ijzer verwijderen.

Betere aanpak om van het ijzer en aluminium af te komen:

slijpen van de muur met een slijptol om het beton te mengen of uit te hollen (wij hebben 3 muren geslepen na 8 weken), besproeien van het oppervlak om roest te verwijderen, en behandelen met een speciale primer.

Naast de bovenstaande methode hebben we sommige randen van de betonnen muur “gehard” gelaten, dit toont alleen maar aan dat beton wel degelijk scheuren en pluggen krijgt.

Laten we ons realiseren dat beton een massieve massa is van ijzer en aluminium.

Het is bewezen dat veel producten op cementbasis minder vatbaar zijn voor roest! Gordijnen kunnen in de muur worden gebracht waardoor het ijzer en aluminium dat tijdens de behandeling van de muur is aangebracht, wordt blootgesteld aan hete lucht en vocht.

Met deze behandeling redden we 90% van de aangetaste materialen. Ongeveer 10% van de producten kan worden gered.

In ons project, hebben we de bovenstaande methode “herw targmable”. Iedereen was er blij mee. De muur zag er bijna nieuw uit. Zonder te maken te hebben met de effecten van buitengrond, zijn muren ongevoelig voor hoge vochtigheid of temperatuur. Het gebruik van een primer en de juiste elektrische cur Fault is meer dan voldoende.

Lees meer

Balkon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.