Bouw & Wonen

Wat zijn de gevaren van het hebben van

Houtrotherstel

 

Als u in een bosrijke omgeving woont, loopt u een verhoogd risico op houtrot. Wat zijn de kansen?

Elk jaar komen duizenden bouwvakkers om het leven en worden duizenden woningen overspoeld met rottend geraamte en gevaarlijke dakspanen. Houtrot is een van de meest voorkomende gevaren voor kachels en andere brandapparatuur.

Hoe vaak denkt u erover om een kiezel barbecue te laten installeren in uw achtertuin of park? Ik kan me te veel momenten indenken waar gevaarlijk gekookt is. Dit zijn enkele van de gevaren. Harde wind is een goed excuus om de deksels eraf te trekken.

In het voorjaar neemt het gevaar toe omdat vogels op zoek zijn naar voedsel. Ze worden aangetrokken door felgekleurd onkruid en voedsel dat zich op gemakkelijk bereikbare plaatsen bevindt.

De extreem warme en vochtige omstandigheden trekken insecten aan en afhankelijk van het seizoen zijn muggen en teken het meest actief.

Omdat hout zijn energie krijgt van geabsorbeerde energie zal het langzaam vergaan. Als je het hout lang genoeg binnen kunt houden, zal het verbrandingsproces vertragen.

Maar zodra het begint te branden, zal het voedsel ook beginnen te branden. Dit is de reden waarom je geen mooie vuren kunt hebben als je kampeert in het bos.

Er zijn een paar manieren om ontsteking te voorkomen. De wind is het sterkste middel dat zal helpen het vuur in te dammen. De ontstekingsbron moet koud zijn ten opzichte van het materiaal. Als de ontstekingsbron warm is, zal het hout nog steeds worden verwarmd en zullen muggen en andere insecten, enz. nog steeds worden aangetrokken.

U kunt ook een eenvoudige barrière installeren die ongeveer 2 ½” bij 2 ½” meet tegen de tijd dat de barrière volledig is uitgetrokken. De afmetingen van de barrière moeten 10 voet bij 10 voet zijn bij de hoogste afrasteringspaal.

De meest effectieve manier om ontsteking te voorkomen is het plaatsen van een barrière die hoger is dan de hoogste afrasteringspaal op uw camping. Zoek hiervoor een vierkant van 4 bij 4 cm materiaal. Het moet geventileerd worden, zodat eventuele rook of ontsteking niet van binnenuit de barrière kan komen.

Dit is een voorbeeld van een eenvoudige barrière die brandblussers van uw camping zal houden. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het volledig is uitgeschoven en zo is gemonteerd dat het de hoogste afrasteringspaal op uw terrein bereikt.

Om de vuurvaste barrière met de vuuruitgang te verbinden, schuift u de verbindingsstaaf in de opening in de barrière. De snelste manier om een barrière te hebben die hoog genoeg is, is om de staven met een hamer in de grond te slaan.

Voordat u de hindernis installeert, trekt u een 4′ naar voren en dan 2′ naar achteren vanaf de voorkant van uw terrein, zodat de voorste afrasteringspaal op dezelfde hoogte zit als de hindernis.

Gebruik een paal van voldoende glasvezel om de barrière te ondersteunen. Het bovenste gedeelte van de barrière moet laag en uit de weg worden gehouden, zodat er minder brokstukken zijn die vlam zouden kunnen vatten. De barrière kan worden gemaakt van een verscheidenheid van materiaal, zoals rubber en plastic.

Toaugasmembraan is een soort polyurethaan met een lage stromingsweerstand. De fabrikanten van andere toortsen staan erop dat dergelijke materialen onontvlambaar zijn. Naast het feit dat zij niet gemakkelijk vloeien, geven zij ook geen vonken af. Zij worden meer algemeen gebruikt als de in wanden en dakbedekking van het voertuig.

De meeste slagbomen die u waarschijnlijk zult gebruiken, hebben scharnierpennen die met een naald zijn ingekerfd. De pennen hebben de geprofileerde kant samen met de platte kant. Bij gebruik van een van deze pinnen wordt de punt zodanig geplaatst dat de vonken Paars – de kleur van spontane ontbranding – en/of Rood – de kleur van een brand – zijn.

Zoals je in je schoolboek hebt gelezen, kunnen er altijd twee dingen gebeuren als je een vuur hebt gemaakt. Ten eerste kan het vuur door de wind worden verdreven of je kunt een vuur maken binnen de barrière.

Als je kampeert, kun je de wrijving van het vuur in je voordeel gebruiken. Zorg er altijd voor dat u het recht van overpad heeft, en dat is om de mensen uit het kampgebied te krijgen. Rondzwervende dieren zijn een gevaar op zich.

Naast de voor de hand liggende gevaren, kan wat soms gebeurt met slechts een beetje onvoorzichtigheid een verwoestend effect hebben op uw kampvuur. Vette handen slaan op canyoneers, rolstoelen, en andere voorwerpen die op de grond rusten. Als deze voorwerpen niet in het zicht liggen, dan zit u in de problemen.

objecten die te vol gevuld zijn, kunnen een bal pluis pijnlijk laten branden. Het vuur goed doven is altijd de prioriteit. Denk aan alles wat u bedekt wanneer u het vuur aansteekt, één of twee keer aansteekt en het dan een tijdje laat staan.

Een bezoek aan de personen die het dichtst bij u wonen, is misschien een goed idee. U zou iemand moeten kennen die daar woont of die zal bellen om ter plaatse te gaan kijken.

Lees meer:

Schildersbedrijf Den Haag

Schilder Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.