Bouw & Wonen

Elektrische installatie

Elektra aanleggen

Alle elektra aanleggen bedrading en onderdelen (vooral die welke het eerst aan weersinvloeden worden blootgesteld) moeten regelmatig worden gecontroleerd, vooral die in de buurt van bomen en planten, en in de buurt van water. Dit is ter bescherming tegen elektrische schokken of storingen, zelfs als de bron van de schade niet onmiddellijk zichtbaar is. Het wordt aanbevolen om uw elektrische installatie één keer per jaar te inspecteren, bijvoorbeeld tijdens een hygiënebeurt. Bij PV tec zorgen onze elektriciens en technici ter plaatse, naast andere diensten, voor alle nodige Oeconomy- en opslagonderhoud. De elektriciens PV markeren een specifieke inspectieprocedure na inspecties om de risico’s die de installatie kan opleveren aan te pakken. analyseer de DO en vermelde procedures. Een klant moet op de hoogte zijn van de inspectieprocedures en dus weten wat hij kan verwachten.

Het proces begint met het onderzoeken van de plaatselijke weersomstandigheden en de relatieve vochtigheid van het gebied eerst, de elektricien stekkers, het testen van de schakelaar, kabel hechting en inspecteert de bedrading van de elektrische apparatuur. Als ze inspecteren, herzien ze ook het elektrische paneel voor eventuele zwakke punten, het servicepaneel, de generator, filters en lichten, de transmissie, voedingen en andere apparatuur, maar zorg ervoor dat het voldoet aan de normen die door de O economys management en is ecologisch correct. Bij de bliksemverlichting in de poorten letten zij op lijnen die beschadigd lijken, of uit vorm gebogen, beschadigd of uit elkaar gevallen lijken, beschadigde kabelisolatie, beschadigde elektrische onderdelen, of aanwijzingen van een blikseminslag.

Vervolgens bekijkt de elektrotechnicus de netspanning en de netstroomsterkte en adviseert hij een bliksembeveiligingssysteem op basis van uw verbruik en de locatie van de kast. Hij zal ook de zekeringen van het lijncircuit bekijken, evenals de leeftijd van de panelen en het stijgende verbruik. De bliksemtechnicus zal een samenhangend bliksembeveiligingssysteem aanbevelen door de veiligheidsprocedures te volgen en het systeem na de installatie te testen. Nadat de bliksemtechnicus zijn werk heeft gedaan en er een onweersbui losbarst, moet de elektricien de hoofdstroomleiding uitschakelen zodra het veilig is. blikseminslagen en beschadigde elektrische apparatuur, is de kans op brand groter terwijl de elektrische systemen los zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *