Bouw & Wonen

Vervanging toiletbril

Vloer schuren Eindhoven

De hal kast. (De kamer als een kast. Stel je een kamer voor die ons zou hebben beschermd tegen dingen. Maar we willen het echt zien:Er is maar één duidelijk doel. De eenvoudigste manier om dit te bereiken is een deur in de kamer te hangen. Wat?” Ik herhaalde, “Een deur in je kast!” “Een deur in welke kast?! Bedoel je dat ik de deur in die kamer kan openen en aan de andere kant naar buiten kan lopen op zoek naar dingen?””Ja! Dat is het plan!” antwoordde ik met een wakkere glimlach. “Het Plan! Hoe ga je de deur in de kast krijgen? Technisch gezien is dit onmogelijk. Dat lukt je in geen miljoen jaar!”

Ik draaide me om, dat klinkt vrij makkelijk om te doen! Toen zag ik de deur in die kast van de ondergoedkast. “Wat is er met die computer?”

De deurad een plank binnen. “Toen je dat zei… Ach, ik werd saai. Je wilt een deur in de kast, toch?” legde ik uit. “Ik denk dat je gelijk hebt, het is een beetje te gemakkelijk voor ons.”

We gingen terug naar onze auto en maakten het karwei af. Het ziet er prachtig uit. Het is een beetje 1915x25defense Application verf Hoewel er tal van plaatsen waar u kunt de verf te vinden. Maar de dichtstbijzijnde en beste plaats zou de bouwmarkt zijn. Het is daar dat de beste plaats om het zelf te schilderen.

De deur is nog steeds achterstevoren. Zwart past niet bij de badkamer, maar ik vind het over het algemeen bij het toilet passen.

We kwamen overeen dat de verwarming uit moest. Het kon nog net niet. Toen we terugkwamen, hebben we elk de bril van het toilet vervangen.

Voorbereiding vervanging toiletbril

De aanwijzingen daar waren bijna correct. De volgende was de wc-borstel. Met de instructies en de juiste borstel.

Dus wat de volgende zaak was, was dat we probeerden de cligSit weer op zijn plaats te krijgen.

We hebben geprobeerd de toiletbril in de juiste hoek te plaatsen. De toiletbril kwam er deze keer platter uit dan het beslag voor de linker- en rechterdeur. Ik dacht dat ze misschien een beetje verkeerd uitgelijnd waren. Dat het toilet heeft gebruikt terwijl deze erin zitten en niet goed.

Vervolgens hebben we ervoor gezorgd dat de wc-bril niet meer losbrak. Dit schijnt regelmatig voor te komen bij kinderen, waarbij de toiletbril uit de gleuf valt. Vervolgens hebben we het toilet gepositioneerd om de spleet tussen de vloer schuren en het toilet te bevestigen.

Nog steeds een beetje onhandig niet vastgelijmd. Maar we kregen het goed genoeg vast met de toiletflens omdat de bevestigingsbouten lange zieke bouten waren. Het toilet blijkt meer dan stevig te zijn in het buigen rond het toilet Huisdieren zullen uit de buurt gehouden moeten worden. Geen problemen met deze toiletopstelling omdraaien, durf ik te wedden.

We maakten het toilet schoon dat nu klaar was om te gaan. 1 staaf oplosmiddel in de opening van de toiletpot. Laat het oplosmiddel een nachtje intrekken. De volgende morgen was het toilet helemaal schoongemaakt met de toiletborstel en drooggeknepen. Zo, dat was ons nieuwe toilet. We hoefden alleen maar door te gaan naar de volgende badkamer.

Onze volgende, we zullen geen toilet in de lijst opnemen, maar toch het belangrijkste. We moesten ons haasten voor deze badkamer en met een handdoek en een emmer water hebben we de douche schoongemaakt.

Myasticals, ik mag het werk zelf doen

Ik ben deze zelf aan het schoonmaken. Het heeft een badkamerschoonmaakmiddel nodig

Schurende schrobber

Borstels & tandenborstel

En de wc-borstel

De toiletborstel was nodig om het vuil eraf te schrobben. Daarna gebruikten we een dweil en emmer om het toilet schoon te maken.

Waarschuwing.

Ik geef geen garanties. Volg deze aanwijzingen naar eigen goeddunken.

Gebruik geen giftige chemische producten.

Alleen reinigingsmiddelen die voor uw badkamer zijn gespecificeerd

Werk altijd in een goed geventileerde ruimte

Neem altijd maatregelen om gevaar te vermijden

Bescherm altijd uw ogen met een masker, want de chemicaliën parelen op de schone kleur van het toiletwater

Het is schadelijk voor de ogen.

intensief geborsteld

Als het wasmiddel te hard is voor uw huid, kan het huidirritatie veroorzaken

Met deze chemicaliën zal de toiletpot beschadigd worden.

Lees meer

Vloer schuren 
Vloeren laten 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.