Uncategorized

Top 5 sleutels tot een succesvol bedrijf

Hoe lang u al zaken doet, geeft aan wat uw persoonlijkheid is en hoeveel waarde uw bedrijf aan klanten hecht. Als u minder dan een jaar zaken doet, en u koopt alleen van gevestigde leveranciers, dan hebt u misschien geleerd hoe belangrijk zij zijn voor uw toekomstig succes.

De top 5 van zeer belangrijke factoren die volgens ons bijdragen aan een goed winkel- en salonfront zijn klantenservice, kwaliteit, netheid (apparatuur en werkblad), reinheid (apparatuur en werkblad) en selectie. In tegenstelling tot veel oudere panden kunnen wij de winkelvloer zien en dus bij de mensen thuis komen en dit heeft ons sneller en efficiënter gemaakt met onze soldeerreparaties.

We hebben talloze klanten gehoord bij terugbellen, die verklaarden "ik kon het niet verdragen om binnen te kijken", of een "waarom zijn jullie ALTIJD bezig", zijn ze echt "half leeg" en "slechte kwaliteit", we hebben een lijst samengesteld van zes sleutels tot een succesvol bedrijf om te laten zien dat we toegewijd zijn aan onze klanten en alle lagen van de bevolking.

1. Houding vanaf het beginWanneer u iemand in uw winkel ziet lopen, is het verleidelijk om een verkooptechniek uit te proberen die we op een ander moment zullen bespreken, maar het belangrijkste voordeel is de manier waarop u naar hen toeleidt. Door te zorgen voor een vriendelijke begroeting geeft u een fantastische indruk van die belangrijke eerste bestellingen. Onze klantenservice, onze rustieke charme en mijn persoonlijke bezoeken aan de huizen van de klanten hebben ons allemaal tot een succes gemaakt.

2. Vergeet nooit uw nummerWij hebben nu een toegangsnummer voor een dak boven mijn hoofd en een prominent telefoonnummer gekregen. (Het is geen reisnummer zoals sommige nieuwere nummers die ik heb gezien, die de klant moet raden of draaien) Als ik naar onze winkel bel, kan de receptioniste op het formulier van de overeenkomst genummerde aantekeningen maken, zodat wij weten wie er naar ons toekomt.

3. Als u geen tijd hebt om een reparatie uit te voeren, doe het dan wanneer u aankomt. offertes kunnen van tevoren worden opgemaakt en het maakt ons volledig verantwoordelijk voor het uitgevoerde werk.

4. Zorg ervoor dat alles perfect isU krijgt drie dagen om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Ik verras de klant als hun slot kapot is als ik aankom, zodat ik vanaf het begin weet dat het me niet kan schelen.

5. Geef een gracieuze glimlach en respectvolle houdingWe zorgen ervoor dat we röntgenglazen gebruiken, maar ze moeten elke week worden vervangen (als het een redelijke tijdschaal is), wat betekent dat de klant minimaal zal zijn en ons zou moeten verwittigen.

6. Geef altijd een welkom wanneer u gebeld wordtWij zijn hands on in ons gedrag. We babbelen nooit tijdens een vergadering, we lezen onze persoonlijke agenda's niet tijdens een presentatie, we onderbreken nooit een vergadering. We zijn allemaal wel eens twee of drie dagen bij een klant op bezoek geweest en hebben ze maar twee of drie minuten gezien. Het aantal mensen dat ik heb gezien, dat in het weekend is binnengekomen en dat mij heeft gebeld sinds wij beiden koffie hebben gedronken, is niet talrijk. Ik beschouw deze mensen als mijn vaste klanten.

Het blijft me verbazen dat zoveel andere winkeliers in Nederland niet presteren in het tempo dat u doet. Als uw beoordeling positief moet zijn, dan hoop ik dat u zult toegeven dat het toch niet zo slecht is. U moet een veilige, prettige en vriendelijke relatie met uw klanten hebben en een vriendelijke glimlach, een professioneel gedrag en een zorgzame houding. Het zou er ook toe kunnen leiden dat ze andere vrienden meebrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.