Bouw & Wonen

Schoon is uw zaak

CV onderhoud Haarlem

persoonlijke schoonmaak, cv onderhoud en professionele tapijtreiniging. Wij zijn zo handig om mee samen te werken. U kunt langskomen en uw tapijt ophalen als u klaar bent met de kinderen, uw papierwerk in huis laten, en u zult zich goed voelen dat het goed gedaan is.

“Ons ingangscontrolesysteem is ontworpen om de schoonmaaktijd te verkorten en het gebruik van chemicaliën te voorkomen”, zegtBossidy. “U komt bij So Fresh So Clean altijd binnen met de juiste instelling en een schone lei.”

Volgens Bossidy, “zijn publieke websites een andere weg naar een professionele staf. Anderen vinden ons niet, vertrouwen ons, en lopen dan weg.”

So Fresh So Clean is in de loop der jaren veranderd. Enorm. Bossidy zegt: “Ik zag een bord meer dan twintig jaar geleden en de dingen zijn echt veranderd. “HP Universal Director of Customer Relations, Lee administrators (IX I,RS 6ming). Weet je nog toen het alleen jij en je schoonmaker was?

“Ik herinner me tijden dat we drie werknemers hadden,” zegt Euroa Danger (tweede naam), vice-president van de voortschrijdende vrachtdienst voor HP. “Toen kwam de party Deco en dat veranderde echt de beveiliging, maar daarna verschoven de bedrijfsindicatoren weer. Dus, kijk naar de tekenen.”

Sinds het afhaal/lever model bij So Fresh SoClean is ingevoerd, is het business model nu een partnerschap. Dat is het grootste pluspunt op het cv van een werknemer. Naast het feit dat het vroeger een “not for profit” bedrijf was, zegt Bossidy dat het aantal klanten in de loop der jaren is uitgebreid en dat ze aan het diversifiëren zijn. “We leggen graag nieuwe zakelijke contacten.”

So Fresh So Clean biedt in principe drie verschillende diensten aan. Deze omvatten het wassen van wagenparken en vrachtwagens, hete olie en stofzuigen, hogedrukreiniging en tapijtreiniging. “gt grade reserv 11″ hebben een revolutie teweeggebracht in ons dienstenaanbod. So Fresh So Clean’s missie is om de #1 Bruto Tapijt & Truck Wash Service in het land van de V.S. te worden,” zegt Bossidy.

Hoewel de financiën van So Fresh So Clean aantonen dat het bedrijf verlies heeft geleden over de periode van twee jaar, zeggen ze dat het “een van de meest succesvolle periodes van twee jaar is die ik ooit heb gezien”. So Fresh So Clean’s bedrijf is veel meer recessiebestendig dan een doorsnee tapijtreinigingsbedrijf. Het koude, harde feit is dat zelfs in economisch moeilijke tijden de voorraad in een bepaalde maand nog steeds daalt, zodat de zaken consistent blijven. Wat de gezondheidszorg voor hun werknemers betreft, hebben ze plannen beschikbaar die goedkope overheidssteun omvatten. “Bossidy: “Er is een goede motivatie van de werknemers door hen. “Ze zien het ook als een voordeel voor hen.”

So Fresh So Clean heeft met elk van die klanttypes zowel de grote bedrijven als de kleine tot middelgrote ondernemingen ontmoet. “De grootste uitdaging is om iedereen tevreden te houden,” zegt Bossidy. Ze zijn de laatste vijf jaar meer zakelijk gericht geworden. “Onze belangrijkste klanten zijn kantoorgebouwen, kantoorparken en kleine tot middelgrote kantoren.”

Het bedrijfsmodel van So Fresh So Clean is hierop gebaseerd. De franchisegever heeft een extra voordeel kunnen bieden. “Wij zorgen voor onze training, die persoonlijk aan uw medewerkers wordt gegeven. Je kunt dat niet leren op het web of op een seminar. Elk bedrijf heeft zijn eigen persoonlijkheid, en dit aanbod is gewoon het aanbieden van een van die plaatsen. Daar kun je alleen maar je voordeel mee doen.”

So Fresh So Clean gedijt op de zekerheid die elke klant in de loop der tijd heeft getweakt. “We hebben magische vierhonderd grote klantenaccounts,” zegt Bossidy opnieuw, “dus we hoeven geen geld te verspillen aan reclame.”

So Fresh So Clean heeft nu meer dan zeventig opleidingscentra in zeven staten in Amerika. “Het is een geweldige bron om te netwerken met andere eigenaren van kleine bedrijven. “Het bedrijf begon in 1979 met de opleiding en groeit met elke ronde van nieuwe franchiseaanpassingen. “Dat hun merk staat voor kwaliteit tegen de beste prijs,” zegt vermoeidheid Gibb (NAPW, Atlanta), de National Sales and Marketing Manager van So Fresh So Clean. “Onze oorspronkelijke organisatie is uitstekend. Ze zijn altijd heel duidelijk en vriendelijk. We bieden doorlopend updates op het web en via een magazine en nieuwsbrief.” Er worden regelmatig bijeenkomsten gehouden met bedrijfseigenaren. “Ik denk dat dat een belangrijke factor is. Als zij zich bij ons veilig voelen, willen we dat ze bij ons kopen.”

So Fresh So Clean heeft sinds 1979 vijf franchiseaanbiedingen gehad, en vervolgens nog eens vijf in de afgelopen twintig jaar. Elke toekomstige restauranthouder “vond het goed passen”, zegt Bossidy. Het bedrijf heeft hen veel geld bespaard door te zorgen voor een solide infrastructuur en een bewezen klantenbestand.

So Fresh So Clean San Diego, gevestigd in de omgeving van Las Vegas, werd in 2007 door Franchise Business Technology bekroond met de National Award of Franchises of America.

Lees meer

Installatiebedrijf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.