Uncategorized

Hoe uw muur te repareren

Gratis stockfoto met beton, detailopname, gebarsten

Instructies

Bereid uw muur voor door de bestaande wandplank te verwijderen. Plamuur de gaten van de verwijderbare wandplank. Boor een kwart gaatje in de plank en breng vervolgens de haken aan. Markeer de positie en de afmetingen, zodat u de plank gemakkelijk kunt verwijderen. Vervang de plank door een nieuwe als hij beschadigd is. Voor een goede ondersteuning spijkert u een houten balk of plank aan de spijkers. Neem een waterpas en zorg ervoor dat de muur perfect recht is. Gebruik, indien mogelijk, waterpassers op de muren om deze planken uit te vlakken.

Als er behoefte is aan steun in het midden, gebruik dan metalen S-haken voor een steun aan de boven- en onderkant van het plafond.

De tweede stap is het boren van de gaten. Zodra de gaten zijn gemaakt, kunt u ze vervolgens aan de steun vastmaken. Er zijn specifieke schroeven die worden gebruikt om respectievelijk de haken aan het plafond en de haken aan de muur te bevestigen.

Nadat de bevestigingen zijn aangepast en bevestigd, gebruikt u het niveau zodat het recht wordt. Zodra de waterpassen waterpas zijn, schilder of pleister je de muur door het plafond als sjabloon te gebruiken en vervolgens te pleisteren waar nodig.

S-haken repareren

Het is zeer belangrijk dat bij de reparatie van deze haken grote zorgvuldigheid en voorzichtigheid worden betracht. U mag de haak helemaal niet verwijderen, behalve nadat u de nodige aanpassingen hebt gemaakt met behulp van een nivelleerapparaat.

Als de haken beschadigd zijn, mag u niet proberen ze te repareren door de bestaande schroeven te verwijderen. Als de gaten beschadigd zijn, mag u de uiteinden van de haak niet schuren.

Als er schade is aan de bedieningsverbindingen, vervangt u de bedieningselementen door de schroeven te verwijderen.

Als de haken gebroken zijn, probeer deze dan niet te repareren. Er zijn specifieke technieken die moeten worden gebruikt om aan de haken te werken. Ze kunnen niet worden gerepareerd. U moet een professionele loodgieter inhuren om de keukenhaken te repareren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.