Bouw & Wonen

Hoe kies je de perfecte tegel?

Tegels Den haag

 

 

 

 

All Tiles and Mosaics biedt een enorme selectie van verschillende stijlen, kleuren en soorten tegels voor binnen, buiten en in elk denkbaar formaat.

Elke dag kiezen miljoenen huiseigenaren op verstandige wijze voor tegels in hun huis. Zij laten op professionele wijze tegels en mastiek installeren in hun keukens, badkamers of zelfs zwembaden. Ongeacht de omvang van uw project zult u zeker het perfecte ontwerp vinden dat de natuurlijke elementen van uw huis tot hun recht laat komen en de architecturale kenmerken ervan accentueert.

Feiten over tegels:

1. les sterkere tegelmaterialen worden gewoonlijk gebruikt voor wanden en vloeren in vergelijking met lichtere materialen, waaronder geglazuurd keramiek, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor aanrechten, mengsels of tafels.

2. Sommige ovengebakken tegels, zoals Runco K Depends, zijn veel minder poreus dan geglazuurde keramiek en kunnen in keukens bij het fornuis worden gebruikt. Deze zijn zelfs zo sterk dat ze al wand- en vloeroppervlakken zijn.

3. Geglazuurde keramiek door de meeste deskundigen beschouwd als de crème de la crème van het ontwerp met hun inherente oppervlakken van bewustzijn, fijne detaillering, en moeiteloze schoonheid zijn begonnen met de hogere prijspunten van de tegelmarkt en zelfs keuken backsplashes eisen. Zelfs het bed rondom uw bed is een zeer mooie natuursteen. Dit artikel ging niet over een bed! Zie hoe eenvoudig dat is! Hedendaagse tapijten gemaakt met duur ivoor, harsen en kleurstoffen wordt nu beschouwd als van een mindere kwaliteit dan de prachtige natuursteen gevonden in Europese landen zoals België, Italië & Frankrijk. In feite is er niets ter wereld dat ook maar in de verste verte in de buurt kan komen van natuursteen. Hoewel de natuursteen vandaag niet op grote schaal wordt gebruikt in huishoudbudgetten, wordt het niet vervangen en wordt het niet aanbevolen aan de industrie, maar voor degenen onder ons die een specialiteit hebben voor natuursteen – cozies over muur-passages, foto-accessoires, hoofdeinden, trappen, vloeren, muren, aanrechten. Er zijn meer exotische natuursteen gebruikt als open haard randen, tafels, trappen enz. Nadeel is dat de steen duur is. Verwacht te betalen $ 0.60 – $ 0.80 per lopende voet + + een extra $ 0.20 – $ 0.40 voor de tegel plus verf. Ook, doe uw eigen afwegingen.

4. Tegels van gehard glas

5. Natuursteen hoeft niet dagelijks te worden afgedicht en hoeft niet te worden gebeitst. Het vereist echter wel een grondige reiniging met speciaal materiaal om de schoonheid van de steen naar boven te halen. Eenvoudige quick-clean oplossingen beschikbaar in de tegelindustrie wordt niet aanbevolen, het is het beste om een betere variëteit te kopen zoals ze beschikbaar zijn bij lokale fabrikanten.

Denver, CO

Quin hogere keramische tegels criminelen

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.